پودر پاپریکا ترکیبی از فلفل های خشک شده ی فلفل دلمه ای شیرین با فلفل قرمز تند است و انواع مختلفی دارد که به عنوان چاشنی و رنگ دهنده ی غذا مورد استفاده قرار می گیرد.اکثرا انواع پودر پاپریکا از اسپانیا و مجارستان می آید که بیشتر طعم شیرین، دودی و تندی دارد و در بیشتر غذاهایشان نیز مصرف می کنند.
پاپریکا ممکن است خیلی تند و یا شیرین باشد که به طریقه ی درست کردن آن برمی گردد.برخی سوال می پرسند که فرق پاپریکا و فلفل دلمه ای چیست؟ در جواب باید بگوییم که پاپریکا از پودر فلفل های مختلفی تهیه شده است که فلفل چیلی و فلفل دلمه نیز جزو این خانواده محسوب می شود.
برای تهیه ی فلفل دلمه ای یا پاپریکا ی مرغوب و اطمینان از این که تولید کننده از مواد اولیه و نهاده های کشاورزی مناسب استفاده کرده است، باید با مراجعه به مراجع معتبر و شناخته شده ای نظیر وبسایت آراد برندینگ و مشاوره با کارشناسان خبره ی مرکز، انواع این محصول را با توجه به نوع استفاده ی استاندارد های مدنظر در کمترین زمان ممکن و با کاهش هزینه های سربار، و فرصت از دست رفته در هر محلی که سفارش داده شده است آن را دریافت کرد.لازم به ذکر است که دریافت آن محصول توسط این وبسایت به صورت مستقیم و با حذف دلال ها از چرخه ی تولید، توزیع و فروش به الزامات تجارت الکترونیک و احترام به خواسته ی مشتری همت گذاشته و از این طریق توانسته است وفاداری مشتریان قدیمی، ثابت و افزایش سهم بازار و راحتی هرچه بیشتر خریداران عمده در زمینه ی این محصولات را فراهم ساخته است.
فرق پاپریکا و فلفل دلمه ای
پاپریکا را می توان در انواع غذاها و سالاد ها مورد استفاده قرار داد، مانند: سوپ ، فست فود، ساندویچ، خوروشت ها و… که عطر، طعم و رنگ خاصی را به غذا می بخشد.فلفل پاپریکا در طب سنتی دارای طبعی گرم و خشک است که دارای مقادیر زیادی بتاکاروتن، ویتامین E زاکسانتین و لوتئین که برای تقویت چشم و بینایی بسیار مفید است.پاپریکای تند به کاهش التهابات بدن کمک کرده و خطر بیماری های التهابی و گوارشی را کاهش می دهد، همچنین منجر به کاهش فشار خون بالا شده و آرامش رگ های خونی را سبب می شود.مقادیر زیاد کاروتنوئید ها و آنتی اکسیدان هایی که در پاپریکا تند وجود دارد باعث افزایش کلسترول خوب خونی شده و خطر ابتلا شدن به بیماری های قلبی عروقی را نیزکاهش می دهد.این ادویه مفید سرشار از آهن بوده و با افزایش گلبول های قرمز خونی به درمان کم خونی و پیشگیری از آن کمک بسیاری می کند.
از آنجایی که قیمت فلفل پاپریکا در میان سایر ادویه جات کمی گران است افراد زیادی تمایل به تهیه آن در منزل دارند.
برای درست کردن پاپریکا در منزل، کافی است فلفل دلمه ای قرمز را بشویید و از وسط به دوقسمت تقسیم کرده، سپس دانه های سفید آن را جدا کنید و فلفل را به سیخ بکشید، روی آن را به روغن زیتون آغشته کنید و بعد روی شعله ی گاز بگذارید، وقتی که روی سطح آن کاملا سوزانده شد و به رنگ سیاه در آمد، بعد از خنک شدن آن را داخل پلاستیک فریزر قرار دهید تا عرق کند، در این حالت پوستش به راحتی جدا می شود؛سپس آن را خرد کنید و با سیر، آبلیمو، باقیمانده ی روغن زیتون و پیاز کاملا میکس کنید تا پوره ای بدست آید. برخی می پرسند پاپریکا چه نوع فلفلی است؟ درمطالب بالا طرز تهیه پاپریکا را به راحتی بیان کردم.
خرید فلفل پاپریکا تازه
شما می توانید فلفل های غیر تند یا شیرین و پاپریکا تازه را از فروشگاه های آنلاین معتبر در سراسر ایران خریداری نمایید. شاید شما در بسیاری از برنامه های آشپزی نام پودر پاپریکا را شنیده باشید ولی اطلاعاتی در مورد آن نداشته باشد.
فلفل دلمه ای قرمز یا پاپریکا نوعی گیاه می باشد که در ابتدا در جزیره ای از قاره آمریکا کشت می شد و کم کم توسط تاجران از آمریکا به اروپا انتقال یافت و تا مدت های بسیار طولانی به عنوان یک گیاه زینتی از آن استفاده می شد و بعد از گذشت زمان های بسیار به قاره ی آسیا انتقال یافت.
در ابتدا مردم مجارستان بودند که از این گیاه به عنوان طعم دهنده به غذا استفاده کردند و کم کم مورد استقبال همگان قرار گرفت زیرا نسبت به فلفل قیمتی مناسب تر داشت و همه قشر جامعه می توانستند از آن استفاده کنند.
برای تهیه و خرید فلفل پاپریکا تازه می توانید به سایت های فروش که اعتبار بالایی دارند مراجعه کنید.
پودر پاپریکا نوعی ادویه می باشد که از آن برای تند کردن یا طعم دادن به غذا استفاده می کنند علاوه بر این شما می توانید از این فلفل ها برای رنگ دهی به غذای خود استفاده کنید.
پودر پاپریکا، محصول آسیاب کردن فلفل دلمه ای قرمز و فلفل تند می باشد که می تواند با درجه تندی متفاوتی وجود داشته باشد. بنابراین می توانید به دلیل قیمت فلفل دلمه ایی که در کشور ما بسیار مناسب و ارزان می باشد این ادویه را خودتان در منزل تهیه نموده و از سلامت و بهداشت آن نیز مطمئن باشد.
نظرات کاربران