در زندگی اغلب از تغییر فراری بودم تا این که وارد دنیای تجارت شدم و این تغییر بی نظیر زندگیم را زیر و رو کرد. در ادامه دوست دارم شما را با محصولاتم بیشتر آشنا کنم.
نمک رستورانی
نمک رستورانی به علت داشتن دانه هایی ریز و بسته بندی خاص مناسب مجالس و رستوران ها بوده و دارای قیمتی بالاتر از انواع نمک های معمولی موجود در بازار می باشد.
نمک رستورانی یا همان نمک های تک نفره در ابعادی بسیار کوچک که ماسب مصرف برای یک نفر می باشند تهیه شده است.
نمکی یکی از چاشنی های مهم تمامی غذاهای ایرانی است که افراد زیادی آن را جداگانه نیز بر روی غذا می پاشند.
یکی از دلایل اختراع نمک های رستورانی جلوگیری از هدر رفت نمک در حجم زیاد می باشد.
نمک های رستورانی در انواع مختلف بسته بندی و توسط شرکت های زیادی تولید و روانه بازار مصرف می گردند.
نمک های موجود در رستوران ها مختص هر فرد بوده و موجب می شود هر فردی با دستی آغشته به غذا و یا آلودگی به آن دست نزند.
نمک ریزپاش
قیمت نمک ریزپاش به عوامل مختلفی مانند یددار یا بدون ید بودن آن بستگی دارد و معمولا تغییر قیمت آن به طور سالانه اتفاق می افتد.
روشهای مختلفی برای تولید نمک ریزپاش وجود دارد اما بهترین و با صرفه ترین روش تولید آن روش تبلور مجدد می باشد.
در آن رنگ نمک ها کاملا سفید و یکدست و بدون هرگونه ناخالصی می شود.
در تعریف نمک ریزپاش می توان گفت که به نمکهایی که اندازه ی دانه های آن ها بسیار ریز و در حدود پودری باشد نمک ریزپاش گفته می شود که امروزه در تمامی خانه ها یافت می شود.
نمکهای ریزپاش در انواع مختلف یددار و بدون ید تولید می شوند اما پیشنهاد ما به شما این است که حتما از نمکهای یددار استفاده نمایید.
تا کمبود یدی که در بدن اکثر ایرانیان وجود دارد از این راه برطرف شود.
نمک ریفان
قیمت نمک ریفان در بازار ایران به دلیل ازدیاد منابع نمکی بسیار پایین می باشد و هر ساله با افزایش هزینه های تولید تغییر می کند.
نمک ریفان یکی از ماده های غذایی می باشد که در پخت غذاهای مختلفی استفاده می شود.
نبود نمک باعث می شود که غذاها طعم های مطلوبی نداشته باشند به همین دلیل در تمام نقاط دنیا در پخت تمامی غذاها از نمک استفاده می شود.
در زمان های گذشته نمک صرفا با یک اسم و مشخصات در بازار پیدا می شد اما امروزه انواع مختلفی از نمکها مانند نمک یددار تصفیه شده و نمک صورتی و انواع نمک های دریایی پیدا می شوند.
نظرات کاربران