امروزه تنوع در پنیرها سبب علاقه اغلب افراد به آنها شده است، من نیز یکی از طرفداران پر و پا قرص غذاهایی هستم که در آن از پنیر پیتزا استفاده شده باشد از این رو تصمیم گرفتم تا کسب و کار خود را در این حوزه راه اندازی کنم.
پنیر پیتزا مطهر
همانطور که می دانید یکی از خوشمزه ترین و لذت بخش ترین نوع خوراکیها پنیر پیتزا می باشد که دارای قیمت بسیار مناسب در کنار بسته بندیهای بسیار مناسب نیم کیلویی و یک کیلویی در انواع مارکها نظیر مطهر می باشد که به دلیل که برای پخت پیتزا مورد استفاده قرار می گیرد از این رو پنیر پیتزا مطهر از محبوبیت بسیار فراوان و فروش بسیار بالایی برخوردار است و به راحتی می توانید از این محصول بسیار جذاب برای تهیه انواع غذاها مورد استفاده قرار دهید.
این محصول دارای تنوع نوع بسیار بالایی است و دارای روش تولید و تهیه متفاوتی می باشد برای مثال هر شرکت با توجه به امکانات و مواد اولیه خود این محصول بسیار باکیفیت را تولید می کند که شما به راحتی می توانید انواع پنیر پیتزا را با توجه به نوع مصرف خود تهیه نماید و از آن به راحتی استفاده نماید.
پودر آب پنیر
پروتئین پودر آب پنیر یک پروتئین کامل محسوب میشود چون حاوی تمامی ۹ آمینو اسید ضروری است.
همچنین دارای سطح لاکتوز بسیار پائینی است.
فواید بسیاری در ارتباط با مصرف پروتئین پودر آب پنیر وجود دارد و محققان به طور مداوم خواص درمانی احتمالی جدیدی پیدا میکنند.
بسیاری از مزایای بالقوه مبتنی بر مطالعات واحد هستند و شواهد بیشتری قبل از ایجاد قضاوت قطعی مورد نیاز است.
پروتئین آب پنیر مخلوطی از بتا لاکتوگلوبین، آلفا لاکتوگلوبین، بوین سرم آلبومین و ایمونوگلوبین می باشد.
مزایای احتمالی شامل کاهش وزن و کاهش کلسترول است.
خطرات حاصل از این محصول عبارتند از تهوع و سردرد در صورت مصرف بیش از حد، اما در دوزهای متوسط، پروتئین آب پنیر خطرناک در نظر گرفته نمیشود.
در یک مطالعه از ۱۵۸ فرد که در مجله Nutrition & Metabolism منتشر شد، به آنهایی که آب پنیر داده شد ” به طور قابل توجهی چربی بدن را از دست دادند و حفاظت بیشتری از ماهیچه خالص در مقایسه با مصرف نوشیدنی های کنترلی نشان داد.
پودر پنیر
پودر پنیر این محصول بسیار کاربردی و مفید به دلیل استفاده های بسیار گوناگون و گسترده ای که دارد مورد توجه بسیاری از قنادیها و شیرینی پزیها قرار می گیرد از این رو پودر پنیر خشک در قنادی برای تهیه انواع شیرینیهای گوناگون مورد استفاده قرار می گیرد و طعمی بسیار دلنشینی ارائه می دهد.
در واقع، اولین محصولات لبنی که با دستگاه مخصوص خشک می شوند که روشی برای آب کردن مایعی مانند پنیر ذوب شده، با مخلوط کردن آن با یک بستر و اسپری کردن آن از طریق یک نازل به طوری که وقتی غبار خشک شد، طعم آن روی بستر باقی بماند و در مقیاس صنعتی درست پس از تولید پنیر فرآوری شده در اوایل کم آب شدند و امروزه چند راه برای تهیه پودر پنیر و پنیر پیتزا کم چرب وجود دارد.
پودر پنیر یک محصول لبنی است که از شیر فشرده تهیه می شود و اجزای اصلی پنیر آب، چربی و روغن شیر و پروتئین شیر می باشد که بیش از صد نوع پنیر در کشورمان تولید شده که بیشتر آنها از شیر تهیه می شوند و همچنین پنیری وجود دارد که از شیر گوسفند، بز و گاومیش آب خانگی تهیه و بخش زیادی از تقاضا در صنایع لبنی و پنیر ناشی از غذاهای منجمد حاوی پنیر، مانند پیتزا و همچنین از پنیرهای تخصصی، صنایع دستی و می باشد.
نظرات کاربران