لازم است اشاره کنم که در ابتدای راه به دلیل تقاضای کم بازار نیازی به استخدام نیرو نداشتم اما با گذشت زمان و استقبال مردم از محصولات مجموعه ام شروع به جذب نیرو کردم و توانستم دست کمک برای بهبود وضعیت زندگی بیش از 30 نفر باشم و از این بابت شکرگذارم، در ادامه برخی محصولات که توسط تیم حرفه ای ما تولید شده است را به حضورتان معرفی خواهیم کرد.
کشمش ارومیه
ظاهرا کشمشی که توسط بخار گوگرد خشک شده باشد نسبت به کشمش ارومیه سنتی مقادیر بیشتری آنتی اکسیدان و ترکیبات فنلی دارد و بهطور کلی فرایند خشک شدن انگور و تبدیل آن به کشمش، خاصیت آنتیاکسیدانی انگور را بهتر حفظ میکند و غلظت آن را نسبت به انگور تازه افزایش میدهد.نوع دیگری از کشمش به نام کشمش سلطانی وجود دارد که منشأ آن کشور ترکیه است. این نوع کشمش کوچک بوده و در اروپا از محبوبیت ویژهای برخوردار است. نوع دیگری از کشمش هم به نام کشمش مسقط معروف است که از سایر انوع کشمش بزرگتر و شیرینتر است.
همانطور که اشاره کردیم کشمش با دو روش سنتی (یا خشک کردن دانههای انگور در برابر آفتاب) و روش صنعتی (یا غوطهور کردن در تیزآب یا خشک کردن به وسیلهی دیاکسید گوگرد) تهیه میشود. برخلاف دیگر میوههای خشک که برای طعم بهتر ممکن است در روند خشک کردن به آنها قند اضافه شود، کشمش بدون اضافه کردن هیچگونه مواد شیرینکنندهای خشک میشود. این خوراکی بدون ذرهای قند اضافی مزهی بسیار شیرینی در دهان ایجاد میکند و مانند خرما به عنوان یک شیرینکنندهی طبیعی مصرف میشود.
کشمش ایران
برخلاف آنچه از یک خوراکی شیرین و چسبنده انتظار می رود، کشمش ایران میتواند سلامت دهان و دندان را بهبود ببخشد. خوردن کشمش یکی از راههای طبیعی بازیابی کرم خوردگی ها و التیام پوسیدگی دندان است. طبق پژوهشی که در نشریهی فیتوشیمی منتشر شد، از آنجایی که کشمش دارای مواد «شیمیایی گیاهی» ضد میکروبی است که رشد باکتری های دهانی مرتبط با پوسیدگی دندان و بیماریهای لثه را سرکوب میکند، برای دهان و دندان مفید است.
یکی از ۵ مادهی شیمیایی گیاهی (فیتوکمیکال) مورد مطالعه در کشمش، اسید اولئانولیک (oleanolic acid) است. در مطالعات مشخص شده است که این اسید رشد دو گونه از باکتری های دهانی را به نامهای استرپتوکوکوس موتانس (Streptococcus mutans) که باعث کرمخوردگی دندان و ژنژیوالیس پورفیروموناس (Porphyromonas gingivalis) که باعث بیماریهای لثه میشوند، مهار میکند. بنابراین با وجود اینکه کشمش شیرین است، مانع کرم خوردگی دندان ها میشود.
کشمش پلو
به عنوان یک خوراکی سرشار از فیبر بالا، کشمش پلو می تواند در هرچه بهتر انجام شدن فرایند گوارش در بدن،کمک شایانی داشته باشد. همان طور که میدانید، مواد غذاییای که باعث شوند دستگاه گوارش دچار یبوست یا اسهال نشود، خوراکی های مناسبی برای بدن هستند و از این لحاظ کشمش شامل هردو فیبر محلول و نامحلول است که باعث می شوند مواد زائد به راحتی در روده حرکت کنند و فرد دچار یبوست یا اسهال نشود.
دوستان عزیزم هرچند که میوههای خشک نسبت به میوههای تازه قند بیشتری دارند، اما در عوض حاوی فیبر بیشتری هم هستند. یک فنجان انگور تازه یک گرم فیبر دارد، در حالیکه یک فنجان کشمش، ۷ گرم فیبر دارد. با افزودن کشمش به تنقلات و مواد غذایی مصرفی و خلاقیت در پختن غذاهای متنوع با آن، می توانید خیلی سریع و آسان یک منبع فوقالعادهی فیبر برای بدنتان مهیا کنید.
نظرات کاربران